Estrenem nova web i blog!

delineacion

Publiquem la nova web de Duran Haeussler i encetem el nou blog amb aquest primer post!

Com indiquem a la nostra Missió, som un despatx especialitzat en l’assessorament, gestió i defensa administrativa i legal de drets en l’àmbit de la propietat industrial i intel·lectual.

A qualsevol emprenedor, inventor o empresari li sorgeixen les mateixes preguntes: què haig de fer per identificar-me al mercat? És suficient inscriure la meva denominació social al Registre Mercantil? Haig de registrar la meva marca? Per què ho haig de fer? I si parlem d’invencions, les consultes habituals són: “He inventat un nou: vehicle, recipient, aparell, màquina, eina, material, dispositiu, etc… i vull fabricar-lo i/o comercialitzar-lo: Haig de protegir-lo? Com ho faig? Em quedo en l’àmbit nacional o també m’haig de protegir a l’estranger? Tots els països es gestionen de la mateixa manera? Qui m’ajuda? Qui em pot assessorar?

Des de Duran Haeussler, com destaquem a la nostra Visió, podem respondre totes aquestes preguntes i defensar la millor estratègia de protecció perquè les teves marques, dissenys i invents són suficientment importants com per a que et deixis assessorar per professionals. Aquesta és la millor garantia per a aconseguir una excel·lent cobertura jurídica i maximitzar els teus drets de propietat industrial i intel·lectual.

Un altre escenari habitual amb el que ens trobem és el d’aquells que, havent iniciat el procés de registre, es dirigeixen a Duran Haeussler quan reben suspensos, oposicions, requeriments o quan apareixen altres incidències durant la tramitació dels seus expedients. Si bé certs problemes són subsanables i es poden reconduir positivament, en altres ocasions la situació pot acabar amb una irreparable pèrdua de drets.

Per tot això cal que qualsevol emprenedor, empresari o inventor es deixi assessorar des del començament per un professional.

Fins aquí el nostre primer post. A les següents entrades tractarem diferents temes de l’àmbit de la propietat industrial i intel·lectual que ens semblin interessants, d’actualitat o simplement curiosos.

Per mantenir-te al dia segueix-nos també a Twitter: @DHVioladuran

 
Nota: Els articles que s’inclouen en aquest blog i/o opinions expressades no reflecteixen necessàriament els punts de vista de les Oficines de Propietat Industrial i Intel·lectual o d’altres entitats o tercers sinó únicament les del seu autor. Tampoc constitueixen una font d’assessorament jurídic, tècnic o de qualsevol altre tipus. El propietari del blog no acepta cap responsabilitat per les informacions que s’ofereixen ni les conseqüències que puguin derivar-se de qualsevol error u omissió.
 
 

Publicat a Duran Haeussler

Uso de cookies

Utilizamos cookies de terceros que analizan de forma estadística el uso que hace de nuestra web para mejorar nuestros contenidos. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestro Aviso Legal.

Use of cookies

Our firm uses third party cookies which help us with the statistical analysis of traffic to our website in order to improve its content. If you continue to browse this website, this will be deemed an acceptance of their use. You can change the settings or obtain further information at our Terms of Use.

Utilització de cookies

Utilitzem cookies de tercers que analitzen de forma estadística l'ús que fa del nostre web per millorar els nostres continguts. Si continua navegant, entendrem que acepta el seu ús. Pot canviar la configuración o veure més informació en el nostre Avís Legal.

CERRAR

Uso de cookies

Utilizamos cookies de terceros que analizan de forma estadística el uso que hace de nuestra web para mejorar nuestros contenidos. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestro Aviso Legal.

Use of cookies

Our firm uses third party cookies which help us with the statistical analysis of traffic to our website in order to improve its content. If you continue to browse this website, this will be deemed an acceptance of their use. You can change the settings or obtain further information at our Terms of Use.

Utilització de cookies

Utilitzem cookies de tercers que analitzen de forma estadística l'ús que fa del nostre web per millorar els nostres continguts. Si continua navegant, entendrem que acepta el seu ús. Pot canviar la configuración o veure més informació en el nostre Avís Legal.

CERRAR